skip to Main Content
041 522 745 info@motivacijazauspeh.com

Kreirajte uspešno življenje in dosežite Cilj

Ste se ustavili na poti in ne vidite več svojega CILJA? Tukaj boste našli PROGRAME, ki vam bodo služili kot ZEMLJEVID, kjer se boste naučili prebirati prometne znake, ki vam bodo KOMPAS na poti do vašega izbranega CILJA.

S pomočjo vodenih programov boste usvojili znanje in ponovno odkrili svojo notranjo moč – INTUICIJO. Ugotovili boste, da ste bili morda res IZGUBLJENI nekje na poti, ampak zdaj ste ponovno v smeri, kjer boste pridobivali na SVOJI MOČI in VREDNOSTI.

NE DOVOLITE, DA SE ZNOVA IZGUBITE!

Vabim vas, da skupaj najdeva VAŠO POT, ki je res samo VAŠA. S pomočjo izbranega programa boste pridobili znanje, ki je naložba za vašo prihodnost.

VSI CILJI, KI SI JIH ŽELIMO IN JIH ZAČNEMO NAČRTOVATI, POSTANEJO DOSEGLJIVI V TRENUTKU, KO SE ODLOČIMO, DA BOMO TO TUDI DOSEGLI! 

NA POTI SO OVIRE, KI NAS KREPIJO IN VEMO, DA JIH ZMOREMO PREMAGATI, ČE SMO SE TEGA PRIPRAVLJENI NAUČITI.

Odločitev, ki jo boste sprejela danes, vam bo spremenila življenje že naslednji trenutek, ko boste naredili prvi korak.

POGUM in ODLOČNOST PA STA GLAVNA ELEMENTA SPREMEMBE!

Če ne veste kje in kako začeti, vas vabim na brezplačni pogovor z mano!

Kaj so povedale stranke, ki so na poti do CILJA uporabile programe AkademijeMOTIVACIJA ZA USPEH

Nisem mislila, da je to mogoče, ampak tukaj sem…

S programom “Postanite pilot svojega življenja” sem začela postopek spreminjanja svojega koncepta prepričanj, ki so me do takrat držala v objemu in se nisem uspela premakniti naprej, da bi dosegla kakršenkoli cilj, ki sem si ga postavila. Nisem mislila, da je to mogoče; toda, še sem tukaj in se veselim vsakega dne, ki mi prinese nove izzive, ki me spomnijo, kako ZMOREM in ZNAM. Z vsakim dnem postajam trdnejša v svojih odločitvah in volji, da to tudi izpeljem …

ALMA, Ptuj

 

Moje življenje ne bo nikoli več enako; Program “Ozdravimo strah”, sem vzela kot svoje upanje, da uredim stvari, ki so mi povzročale vsak dan večje breme in nisem imela poguma, da odločno ustavim ta proces prikazovanja STRAHOV na vsakem koraku; povsod sem videla grožnje, strah, da bom ostala sama, strah, da bom ostala brez službe, strah, da bom zbolela…, težko naštejem vse, na splošno me je bilo strah življenja.

Danes vem, da je mogoče ustvariti življenje, kjer se več ne bojiš slišati svojih lastnih korakov ampak pogumno prevzemaš odgovornost in kreiraš svetlo prihodnost.

TEA, Celje

Enostavno ne razmišljam več kot prej; program mi je resnično pomagal pri moji transformaciji in mi okrepil zaupanje, da sem vredna in da zmorem. Začela sem zdraviti svoje čustvene rane in opuščati nekoristne vzorce. Počutim se osvobojeno in motivirano za nove korake.

GOGA, Maribor

 

Pravkar sem končala Program “Ozdravimo strah” in počutim se veliko močnejša kot na začetku in seveda pridno uporabljam naučene metode in znanja v vsakdanjih momentih, ko pridem v situacijo iz katere se prej ne bi zmogla izkopati brez čustvenih ran. Zdaj vem, da si moram dovoliti čutiti sebe, vso svojo moč, svoje sence in rane. Ko to prepoznaš, si sposoben iti po novi poti, poti napredka.

LILIJANA, Dravograd

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top