skip to Main Content
041 522 745 info@motivacijazauspeh.com
Čutite Pomanjkanje Volje? Ustvarite Pogoje Za Neizogiben Uspeh!

Čutite pomanjkanje volje? Ustvarite pogoje za neizogiben uspeh!

Mnogi mislijo, da je njihova učinkovitost odvisna od moči volje, ki jo imajo, da določeno stvar dosežejo.

Če želite v svojem življenju narediti trajne spremembe, vam samo volja ne bo pomagala.

Ne glede na to, ali želite postati bolj zdravi, prenehati s prekomerno uporabo socialnih omrežij, izboljšati svoje odnose, biti srečnejši, ustanoviti svoje podjetje…, vam samo volja ne bo pomagala, da dosežete cilj.

Osebnemu napredku in doseganju uspeha se najbolje približate, ko premagate svoje zasvojenosti. Kot človeška bitja smo vsi od česa odvisni; družbenih medijev, sistema prepričanj, cone udobja, izgovorov…

Prav tako smo zasvojeni z mnogimi drugimi vedenji, ki so v nasprotju z našimi cilji.

Ko ne veste, kaj zares želite, prihaja do notranjih konfliktov. Ko se enkrat zavežemo nečemu, začnemo ustvarjati pogoje, ki olajšajo našo zavezanost. Vlagamo energijo v to področje, nastavimo časovnico, namestimo več oblik povratnih informacij in odstranimo ali spremenimo vse v našem okolju, ki nasprotuje naši zavezi.

Ko smo resnično zavezani nečemu čutimo, kot da smo že uspeli; vsi dvomi izginejo in stvari vidimo kot, da smo že na cilju.

KAJ ZARES ŽELIMO?

Ko enkrat sprejemo odločitev, se vesolje trudi, da se bo to tudi zgodilo.

Če vaše življenje zahteva moč volje, še ne veste popolnoma, kaj želite!

Ko se enkrat odločite, je notranja razprava končana. Ker resnično želite doseči določen cilj, ste zanj ustvarili tudi zunanje pogoje. Vaša raven uspeha se neposredno izmeri glede na to, koliko ste vlagali v izpolnitev cilja.

USTVARITE POGOJE, KI NAREDIJO USPEH NEIZOGIBEN

Ne glede na to, koliko imate notranjega potenciala, ne boste spremenili svojega življenja, če ne spremenite tudi svojega okolja; kljub vašim prizadevanjem, da premagate okolje, na koncu le-tega izgubite.

PRIMERI:

  1. Če želite opustiti prekomerno pitje alkohola, ne smete biti obkroženi z ljudmi, ki so še vedno zasvojeni.

Resnično se morate odločiti, da ste končali z razvado in nato ustvariti okolje, kjer boste z      vašo zavezo neizogibno uspeli.

  1. Če želite postati profesionalni plezalec, se morate obkrožiti z ljudmi, ki to že počnejo in s strokovnjaki, ki vam na tem področju lahko svetujejo in usmeriti svoj življenjski slog v ta cilj.

Tako deluje evolucija; zavestni razvoj vključuje namensko izbiro in ustvarjanje okolja, ki nas oblikuje v osebo, katera želimo postati. Vse v življenju je naravni organski proces. Prilagajamo in razvijamo se glede na izbrano okolje.

Smo takšni, kot smo, zaradi okolja v katerem živimo.

Se želite spremeniti? Potem spremenite svoje okolje!

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top