skip to Main Content
041 522 745 info@motivacijazauspeh.com
4 PREPROSTI KORAKI,  DA DOSEŽETE VAŠ CILJ

4 PREPROSTI KORAKI, DA DOSEŽETE VAŠ CILJ

Ko vas nekdo vpraša, kakšni so vaši Cilji in Želje imate običajno zelo dobre predstave o tem, kaj hočete.
Toda, ko se vprašate, ali imate načrt, da Cilj tudi dosežete in kako ga boste dosegli, večina tega nima. Verjetno veste, da je velik razkorak med postavljanjem Cilja in njegovim doseganjem; namreč, ko gre za postavljanje Cilja, se večina od nas še vedno zanaša na upanje, da se nam bo postavljeni Cilj uresničil, brez nekih večjih naporov in načrtov.

IZBERITE SI NAČRTOVANJE USPEHA

Pripravite si osebni načrt, ki vam bo omogočil, da cilj, ki ste si ga postavili, zagotovo tudi dosežete; posamezni Cilji, ki si jih postavimo, so  odskočna deska proti našemu najvišjemu Cilju.

RAZVIJTE JASNO VIZIJO, KAJ ŽELITE DOSEČI V SVOJEM ŽIVLJENJU

Predstavljajte si, kakšno bo vaše življenje, ko boste Cilj dosegli; kaj vidite, slišite, vonjate, okusite, občutite … Uporabite vsa čutila, da jasno prepoznate notranje in zunanje dejavnike svojih dosežkov.
To je vizija doseženega Cilja.

KO TO OBVLADATE, NADALJUJTE Z IZDELAVO STARTEGIJE

Strategija vam omogoči natačno ugotoviti, kaj morate storiti, da bi dosegli svoj Cilj – gre za celoten Načrt igre. Vprašajte se:«Kako bom ta Cilj dosegel?«

RAZVIJTE TAKTIKO

Taktika so dejanja, s katerimi boste spremljali, kako vaša strategija deluje in kako jo razčleniti na manjše naloge. Zapišite jih: ko boste natančno opisali svoje korake ukrepanja, si pripravite Koledar.

PRIPRAVITE ČASOVNI NAČRT

Določili ste datum za dosego Cilja … v mesecu aprilu 2019… Super! Za uresničitev svoje strategije si organizirajte urnik.
Napišite vsak posamezni korak ukrepanja. Časovna postavitev vas bo vodila na poti doseganja Cilja.

Z močno motivacijo, načrtom in časovnim trakom, ste sposobni doseči katerikoli Cilj, ki si ga postavite. To lahko tudi storite s klikom na spodnjo povezavo.

NAČRT ZA 5-DNEVNI IZZIV PRI DOSEGANJU CILJA

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
Hot Jar
Uporabljamo Hot Jar program za pregled klikov na strani
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Back To Top